14-09-2017: Mogelijkheden met Pro XS Isolatie systeembouw

Wanneer u kiest voor Pro XS Isolatie systeembouw, dan bent u verzekerd van een zorgeloos project met een rijk aanbod aan mogelijkheden. Het voordelen van de panelen die wij gebruiken is, dat ze ruim inzetbaar zijn. Dit betekent vooral dat ze eenvoudig te bewerken zijn.

Zetwerk

Daarnaast zorgen wij er voor dat wij tegelijkertijd meedenken aan de uitstraling van het project. Veel projecten kunnen al net dat beetje extra krijgen door het gebruik van zetwerk. Doordat Pro XS in het bezit is van een eigen zetterij kan er snel geschakeld worden naar de wens van de klant. Strak zetwerk kan in onze werkplaats worden gefabriceerd en op locatie worden gebracht voor montage.

Lichtstraten

Tevens is het mogelijk om het project te voorzien van een lichtstraat. Met een lichtstraat creëert u binnen in het gebouw veel daglicht. Daglicht is vaak verplicht binnen een bedrijfsgebouw, zodat elke werknemer genoeg daglicht krijgt tijdens zijn werk. Met een lichtstraat is dit al snel opgelost. Tevens hoeven er geen ramen worden gerealiseerd rondom het gebouw. Wanneer opslagruimte een pré is, dan is een lichtstraat de ideale oplossing, omdat u hiermee alsnog meer dan voldoende lichtinval heeft.
Daarnaast is het ook nog eens kosten besparend, omdat er overdag minder verlichting aan hoeft te staan.

Deuren

Wanneer u nu een opslagloods of kantoor als toekomstig project heeft, deuren zullen altijd van toepassing zijn. Hierbij gaan wij samen met u kijken naar wat het beste past bij uw project en wat uiteraard het meest efficiënt/functioneel is. Daarbij wordt er ook gekeken naar kleur voor een juiste uitstraling. Een overhead deur voor het in en uit rijden van grote materialen is geen enkel probleem.